Uutiset

Team Larunyörä Cervelo 2022
Cycling

Team Larunpyörä Cervélo pyöräilykausi 2022

Alkukausi lämmiteltiin Alkukauden kisoissa ei vielä suurempaa menestystä saavutettu, mutta Markus Auvisen kakkossija perinteisessä Rosendahl GP:ssä antoi ensimmäisiä merkkejä siitä, mihin suuntaan kausi alkaa kehittyä.

Live DDoS Webinar
ddos

Live DDoS Webinar 8.6.2022 14:00

Elämme palvelunestohyökkäyksien kulta-aikaa. Tällä hetkellä eri organisaatioiden resilisenssiä mitataan todellisuudessa – näkyvästi ja näkymättömästi. Mint Security, RedWolf Security ja Imperva järjestävät yhdessä erittäin ajankohtaisen webinaarin, jossa käsitellään palvelunestohyökkäyksiä ja suojautumiskeinoja.

SWIFT

Mint Security on SWIFT assessment provider

Mint Security löytyy nyt myös SWIFT:in virallisesta assessment provider -hakemistosta. Henkilökuntamme on suorittanut tarvittavat koulutusohjelmat ja meillä on siten kaikki edellytykset suorittaa erilaisia SWIFT-järjestelmiin liittyviä tarkistuksia. Maantieteellinen toiminta-alueemme on Suomi ja Ruotsi.

Mint Security ja E2 tiedote

Mint Security ja E2 Software yhdistävät voimansa

Vuoden 2021 aikana E2 Softwaren pitkäaikainen työntekijä Juha Tamminen sekä Mint Securityn omistajat Thomas Malmberg ja Elina Partanen ryhtyvät johtamaan E2 Softwaren operatiivista toimintaa. Juha Strandman jatkaa yrityksen hallituksessa ja toiminnassa, tukien uutta operatiivista johtoa kaikin tavoin.

Think about Security

Mint Security ylsi hyvään tulokseen 2020

Vuonna 2021 Mint Securityn tavoite on jatkaa asiantuntijakonsultointia yhtä innokkaasti ja asiaan paneutuen kuin tähänkin asti. Konsultoinnin saralla tulemme 2021 panostamaan ISO27001- ja ISMS-kehitysprojekteihin, tietoturvatestauksiin ja -auditointeihin,  sekä Splunk- ja lokienhallinta-asiantuntijuuteen.

16.6.2020 Domain Hijacking Webinar Spamhaus
Spamhaus

Webinaari: Domain hijacking – a prevalent problem

Mitä tekisit, jos huomaisit, että yrityksesi verkkotunnus on kaapattu? Verkkotunnusten eli domainien kaappauksista on tullut yhä yleisempi ilmiö kyberrikollisten etsiessä sopivia kohteita, joiden avulla tehdä laittomuuksia naamion takaa.

Spamhaus

Mint Security jälleenmyymään Spamhausin palveluita

Mint Security ryhtyy jälleenmyymään ja tukemaan Spamhausin palveluja Suomessa. Tuotteet eivät pelkästään rajaudu sähköpostin suojaamiseen. Spamhaus toimii myös DNS-palveluissa sekä BGP-reitittimissä.

Virus thermometer
news

Punaisessa kulmassa Korona – sinisessä kulmassa muu maailma

Kukaan ei ole säästynyt Koronalta vaikutuksilta Tämä pätee suuriin ja pieniin yrityksiin. Itse sairauden suhteen meillä Mintissä on täysi toimintavalmius ja sairastumisen riskin todennäköisyys meillä on työn puolesta pienempi kuin monella muulla.

Mint Security sponsoroi Rynkeby Godmorgon pyöräilyjoukkuetta
Cycling

Mint Security on Team Rynkeby kultasponsori 2020

Kaudella 2020 Mint Security tukee Team Rynkeby -God Morgon Helsinki -tiimiä kultasponsorina. Kaikki varat ohjataan tukemaan syöpäsairaita lapsia ja ja heidän perheitään. Tuki lahjoitetaan käytännössä Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö:lle.

Hackday 2019 (c) LähiTapiola
hackday

Mint ja LähiTapiolan HackDay 2019

Mint Securityn tiimi osallistui viidettä kertaa LähiTapiolan HackDay -tapahtumaan. Mint toimittaa tapahtumaan raportointialustan joka koostuu wikipohjaisesta tiedotuskanavasta sekä havaintojen eli bugien raportointijärjestelmästä.

hackday

LähiTapiola SuomiAreena Hackday 2019

Mint Security osallistui LähiTaipiolan SuomiAreena Hackday tapahtumaan järjestäjänä ja koordinaattorina. Uutisessa on päivän tapahtuman tärkeimmät kuvat ja videot koostettu.

#shodansafari stand
news

LähiTapiolan Kyberpäivät 5.6.-6.6.2019

Kyberpäivät on LähiTapiolan Leo Niemelän masinoima ja LähiTapiolan henkilökunnalle tarkoitettu kaksipäiväinen tilaisuus, johon henkilökunta voi päivän mittaan tulla ”surffailemaan” tietoturvatietoiskuja.

Team Mint at BOTS 2019 Helsinki
news

Kolmas sija Splunk BOTS -kisassa 13.3.2019

Mint Securityn tiimi osallistui Helsingissä 13.3. järjestettyyn BOTS eli BOSS of the SOC -tapahtumaan. BOSS of the SOC on Splunk -teknologian ympärillä järjestettävä capture-the-flag (CTF) kisa.

@mintsecurityfi

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.