Mint Security osallistuu Checkpoint Experience CPX Helsinki 2019 -tapahtumaan. Asiantuntijamme on paikalla aamusta iltaan ständillämme Innovation Lab Expossa.

Pilvien hallinta ja vaatimustenmukaisuus

Me emme kerro palomuureista emmekä endpointien suojaamisesta. Meidän ständillä keskitytään uuteen Dome9 -tuotteesen. Dome9 on ”Governance & Compliance” tuote pilvien tietoturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden hallintaan.
Dome9 roles

Dome9 ja Splunk

Dome9 on hyvin kattava paketti ja äärettömän helppo ottaa käyttöön. Asiakkaiden haasteeksi muodostuu helposti kuitenkin tuotteen laaja-alaisuus.

Mint Securityllä on kokemusta eri toimialojen vaatimustenmukaisuuden toteuttamisesta ja tätä osaamista me hyödynnämme konseptissa jossa yhdistämme kaksi tuotetta – Dome9 ja Splunk. Tällä tuoteparilla muodostamme kattavan vaatimustenmukaisuuden valvonnan, automaattisen konfiguraatioiden hallinnan, tutkintamahdollisuuden sekä forensiikan perustyökalut. Ja tietenkin SOC-integraation.

Dome9 architecture example

Forensiikka ja tutkinta

Dome9 näyttää poikkeaman – ja jopa suorittaa vastatoimenpiteitä automaattisesti. Splunkilla päästään syvemmälle sovellusten tapahtumiin, audit traileihin sekä palvelimien lokeihin. Splunk mahdollistaa tutkinnan ajan yli sekä paljastaa ongelmien juurisyyt.

Dome9 actionable items

Mielenkiinto on herännyt

Pilvien hallinta on kaikkien haaste. Siirtymää pilveen ei pidä eikä voi estää. Kerrankin tietoturva voi lunastaa lupauksensa ja olla liiketoiminnan mahdollistajana. 

Tuotteista ja konsepteista tässä on nähty vain pintaraapaisu. Ständillä kuulet loput. Jos et pääse paikalle, esityksemme ja ajatuksemme tulevat tietenkin teidän luoksenne.

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.