Mint Security

Mint Security tarjoaa konsultointi- ja asiantuntijapalveluita kaikille toiminnan aloille, jossa luottamus, tietoturvallisuus ja kyberturvallisuus – ja erityisesti niiden puuttuminen – on merkityksellistä. Osaamisemme on vahvinta riskienhallinnassa, tietoturvastandardeissa ja -prosesseissa sekä eri tietoturvan osa-alueiden kategorioiden überkonsultoinnissa.

Lyhyesti && ytimekkäästi

Asiakkainamme on vakuutus- ja finanssialan, verkkoliiketoiminnan ja kaupan sekä ohjelmisto-, tuotekehitys- ja testausalan yrityksiä. Panostamme asiakkaamme tuntemiseen ja asiakkaastamme välittämiseen. Annamme kaiken asiantuntemuksemme, rehellisyytemme ja sitotutuneisuudemme asiakkaillemme. Yhdistämme erilaisia vahvuuksia ja vahvoja näkemyksiä asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää sanoa asiat kuten ne ovat.

Palveluistamme tietoturvaprosessit kattavat tietoturvallisen sovelluskehityksen, insidenttienhallinnan sekä tietoturva-auditoinnit, niiden määrittelyn ja suunnittelun. DevOps ja SecOps sekä tietoturvalliset arkkitehtuurit ml. lokienhallinta ovat osana meidän teknistä osaamista, kuten myös pääkäyttäjävaltuushallinta.

Toimitamme joka kohdassa überkonsultointia.

Tekijät

Elina Partanen
Elina Partanen
Process and Risk Specialist (CRISC, ISO 27001 LI) (Owner)
Thomas Malmberg
Thomas Malmberg
Security & IT-Risk Consultant (CRISC, CISA & CSSLP) (Founder & Owner)
Saku
Saku Tuominen
IT Security & Privacy Specialist (CISSP, CCSK & ISO27001 IA)
Jarmo Puttonen
Jarmo Puttonen
Hacker (OSCE, OCSP)
Raimo Raski
Raimo Raski
Security & SIEM Consultant (CISA, eJPT)
Jari Jääskelä
Jari Jääskelä
Hacker

Toimialat

European Central Bank

Finanssiala

Työntekijöillämme on laaja-alainen kokemus finanssialasta. Tiedämme regulaation ja tunnemme haasteesi. Oli skaala iso tai pieni, meillä on siihen ratkaisut.

Palveluntarjoajat

Toimitat sitten "Something as a Service", kustomoituja ja konfiguroituja sovelluksia tai jotain suoraan laatikosta asiakkaalle, niin asiakkaasi haluaa tietää että sekä tulokset että ympärillä olevat prosessit ja toimintamallit ovat turvallisia.

Teollisuus

Teollisuus on kaikkea ydinvoimalan ja kuurakettitehtaan välissä. Liiketoimintasi voi olla suurta ja sen rinnalla me näytämme pieniltä. Mutta ei huolta, on asioita joita me teemme paremmin kuin muut.

Tuotekehitys

Tuotteesi on liiketoimintasi. Sekä ympäristösi, työkalusi että tulosten on oltava hyviä ja niiden turvallisuus on oltava osoitettavissa ja mitattavissa.

Business street

Kauppa ja logistiikka

Huolehdi maineestasi ja kilpailukyvystäsi - ja erityisesti asiakkaittesi tiedoista. Maksutietojen lisäksi myös henkilötiedot ovat merkittävässä asemassa.

Ohjelmistokehitys

Jos se näyttää ketterältä ja tuoksuu ketterältä onhan sen myös oltava ketterää. Ketterä ei tietenkään tarkoita tietoturvatonta - mutta kuinka siitä voidaan varmistua?

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.