Mint Security

Mint Security on yksityisessä omistuksessa oleva ketterä tietoturva-alan yritys, joka sijaitsee Suomessa. Tarjoamme konsultointipalveluita kaikille liiketoiminta-alueille, joissa luottamuksellisuus, tietoturva ja kyberturvallisuus – tai niiden puute – ovat merkityksellisiä.” Osaamisemme on vahvinta riskienhallinnassa, tietoturvastandardeissa ja -prosesseissa sekä eri tietoturvan osa-alueiden kategorioiden überkonsultoinnissa.

Lyhyesti && ytimekkäästi

Asiakaskuntamme koostuu eri alojen yrityksistä – rahoitus- ja vakuutusala, lääkeala ja terveydenhuolto, ohjelmisto- ja SaaS-kehitys, legal, verkkokauppa sekä perusteollisuus. Panostamme asiakkaamme tuntemiseen ja asiakkaastamme välittämiseen. Annamme kaiken asiantuntemuksemme, rehellisyytemme ja sitoutumisemme osana palveluitamme. Yhdistämme erilaiset vahvuudet ja vahvat näkemykset asiakkaidemme menestyksen hyväksi. Emme pelkää sanoa asiat kuten ne ovat samalla tarjoten asiaan sopivia ja ajantasaisia ratkaisuja.

Osaamisemme on vahvaa tietoturvan varmistamisessa – tietoturva- ja DDoS-testauksessa, redteamingissä, erilaisissa turvallisuusarvioinneissa, uhkamallinnuksessa ja tietoturvatarkastuksissa. Lisäksi olemme vahvoja turvallisuuden muutoksissa ja transformaatioissa – ISO-standardien toteutuksissa, riskienhallinnassa ja turvallisuusarkkitehtuureissa. Tietämyksemme turvallisuusprosesseista sisältää turvallisen ohjelmistokehityksen ja pilvioperoinnin, insidenttienhallinnan ja jatkuvuuden suunnittelun. Lokien hallinta, SIEM, SAST & SCA, security awareness ja erilaiset SOC-työkalut kuuluvat valikoimaan.

Toimitamme joka kohdassa überkonsultointia.

Tekijät

Elina Partanen
Elina Partanen
Process and Risk Specialist (CRISC, ISO 27001 LI) (Owner)
Jari Jääskelä
Jari Jääskelä
Hacker
Saku Tuominen
Saku Tuominen
IT Security & Privacy Specialist (CISSP, CCSK & ISO27001 IA)
Jarmo Puttonen
Jarmo Puttonen
Hacker (OSCE, OCSP)
Raimo Raski
Raimo Raski
Security & SIEM Consultant (CISA, eJPT)
Thomas Malmberg
Thomas Malmberg
Security & IT-Risk Consultant (CRISC, CISA & CSSLP) (Founder & Owner)
The Gladiator - Mint überconsultant
Niko Hiltunen
Junior Penetration Tester
The Gladiator - Mint überconsultant
Miska Janhunen
Penetration Tester
The Gladiator - Mint überconsultant
Ann Sjökvist
Security Consultant

Toimialat

European Central Bank

Finanssiala

Työntekijöillämme on laaja-alainen kokemus finanssialasta. Tiedämme regulaation ja tunnemme haasteesi. Oli skaala iso tai pieni, meillä on siihen ratkaisut.

Palveluntarjoajat

Toimitat sitten "Something as a Service", kustomoituja ja konfiguroituja sovelluksia tai jotain suoraan laatikosta asiakkaalle, niin asiakkaasi haluaa tietää että sekä tulokset että ympärillä olevat prosessit ja toimintamallit ovat turvallisia.

Teollisuus

Teollisuus on kaikkea ydinvoimalan ja kuurakettitehtaan välissä. Liiketoimintasi voi olla suurta ja sen rinnalla me näytämme pieniltä. Mutta ei huolta, on asioita joita me teemme paremmin kuin muut.

Tuotekehitys

Tuotteesi on liiketoimintasi. Sekä ympäristösi, työkalusi että tulosten on oltava hyviä ja niiden turvallisuus on oltava osoitettavissa ja mitattavissa.

Business street

Kauppa ja logistiikka

Huolehdi maineestasi ja kilpailukyvystäsi - ja erityisesti asiakkaittesi tiedoista. Maksutietojen lisäksi myös henkilötiedot ovat merkittävässä asemassa.

Ohjelmistokehitys

Jos se näyttää ketterältä ja tuoksuu ketterältä onhan sen myös oltava ketterää. Ketterä ei tietenkään tarkoita tietoturvatonta - mutta kuinka siitä voidaan varmistua?

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.