KnowBe4 Logo

KnowBe4:n kurssien avulla työntekijöillä on paremmat valmiudet kohdata jokapäiväisiä tietoturvahaasteita

KnowBe4 on maailman laajin tietoturvatietoisuuskoulutuksen alusta ja simuloidun tietojenkalastelun (phishing) palvelu. Alustalla ja palvelulla on kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Haasteet

Henkilöstö on ratkaisevassa asemassa yrityksen tietoturvan toteutumisessa. Sosiaalinen manipulointi (social engineering) on vakavasti otettava uhka kaikille organisaatioille. Maailmanlaajuisesti kyberhyökkäysten määrä on kasvanut valtavasti viimeisten viiden vuoden aikana. Kyberhyökkäysten määrät ovat edelleen nousussa ja ne voivat olla hyvinkin hienostuneesti toteutettuja. Kyberrikolliset etsivät helppoja kohteita — ihmisiä. 

Train-Analyze-Phish
Yli 35 000

asiakasta ympäri maailmaa

Kevin Mitnick

30+ vuoden kokemus hakkeroinnista ja haavoittuvuuksista

1000+

interaktiivista moduulia, videoita, pelejä, julisteita ja uutiskirjeitä

Maailman laajin koulutusalusta

KnowBe4 on maailman laajin tietoturvatietoisuuskoulutuksen ja simuloidun tietojenkalastelun koulutusympäristö. Alustalla ja palvelulla on yli 35 000 asiakasta ympäri maailmaa.

Koulutukset perustuvat Kevin Mitnickin yli 30 vuoden hakkerointi- ja haavoittuvuuksienetsintäkokemukseen. Näin käytettävissä on alusta, jonka avulla voidaan vastata sosiaalisen manipuloinnin, tietojenkalastelun ja kiristyshaittaohjelmien aiheuttamiin tietoturvahaasteisiin.

KnowBe4:n alustalla on maailman laajin valikoima sisältöä, johon kuuluu interaktiivisia koulutusmoduuleja, videoita, pelejä, julisteita ja uutiskirjeitä.KnowBe4 is the world’s largest integrated Security Awareness Training and Simulated Phishing platform with more than 35 000 customers worldwide.

Uudenlainen lähestymistapa tietoturvakoulutukseen

Korkelaatuinen ja käyttäjäystävällinen koulutusympäristö tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen opiskeluun. Ennen ja/tai jälkeen koulutuksen on mahdollista tehdä simuloitu tietojenkalastelutesti, joka kertoo miten käyttäjät reagoivat tietojenkalasteluun.

KnowBe4:n valikoimaan kuuluvia tietojenkalasteluviestejä voidaan lähettää niin usein ja niin satunnaisesti kuin halutaan. Tällöin saadaan selville millaisia korjaavia toimepiteitä tarvitaan, jos käyttäjät erehtyvät klikkaamaan testinä lähetetyn viestin sisältöä

KnowBe4:n alustan avulla voidaan rakentaa täysin valmis tietoturvatietoisuuden koulutusohjelma

Alusta on rakennettu ylläpitäjiltä ylläpitäjille -periaatteella. Käyttöliittymän kautta on helppoa ja yksinkertaista ottaa käyttöön ja hallita erilaisia kursseja. Alustan infra on skaalautuva ja kestää yli 100,000 yhtäaikaisen käyttäjän kuorman. Organisaatiot voivat halutessaan hyödyntää myös omaa koulutusalustaansa (Learning Management System, LMS), jolloin koulutusmoduulit voidaan toimittaa SCORM- ja AICC-standardien mukaisina. Järjestelmä voidaan myös liittää SSO-ratkaisuun SAML:n avulla

Ei esitietovaatimuksia

Koulutukseen osallistujalta ei vaadita mitään muuta kuin sähköpostin ja nettiselaimen käytön osaaminen. Koulutukseen osallistuja tarvitsee tietokoneen, jossa on kaiutin tai käytettävissä olevat kuulokkeet. Keskeisissä moduuleissa on tekstitys, joten ne sopivat myös tilanteisiin, joissa äänet olisivat häiriöksi tai henkilöllä on kuulovamma.

Kenelle opetus on tarkoitettu?

Kaikille organisaation työntekijöille, jotka käyttävät tietokonetta, sähköpostia ja nettiä lattiatasolta johtoportaaseen saakka.

Rajoittamaton käyttö

KnowBe4 tarjoaa kolme koulutustasoa, joilta on pääsy yli 1000 moduulin sisältöön, riippuen tilausvaihtoehdosta. Tietojenkalastelun ominaisuuksien käyttö on rajoittamatonta joustavan lisensoinnin avulla. Ei keinotekoisia lisenssikattoja tai 10 % ylityskorvauksia. Uusia ominaisuuksia lisätään säännöllisesti. 

Interaktiivinen selainpohjainen koulutus

Interaktiivinen koulutus antaa koulutukseen osallistujalle uudenlaisen käyttökokemuksen, joka tekee oppimisesta hauskaa. Koulutukseen osallistujilla on tietyissä moduuleissa mahdollista valita kieli, jolla haluavat opiskella. Järjestelmässä on jo nyt paljon suomenkielistä aineistoa ja sen määrä lisääntyy jatkuvasti. Muokattavan pelitoiminnon avulla koulutukseen osallistujat voivat kilpailla muiden osallistujien kanssa ja ansaita merkkejä samalla, kun he oppivat pitämään organisaationsa turvassa kyberhyökkäyksiltä.

Kevin Mitnickin tietoturvatietoisuuskoulutus

Nykyään yritysten työntekijöihin kohdistetaan erittäin hienostuneita tietojenkalastelun ja kiristyshaittaohjelmien hyökkäyksiä. Vanhat hakkerikeskeiset koulutukset eivät enää iske.

Lähtötason testaus

Ennen koulutusta voidaan tehdä ilmainen perustason testaus tietojenkalastelusimulaation avulla, jotta saadaan selville, kuinka suuri osa käyttäjistä lankeaa tietojenkalasteluun. 

Käyttäjien koulutus

KnowBe4:n laaja opetuskirjasto sisältää interaktiivisia moduleja, videoita, pelejä, julisteita ja uutiskirjeitä. Koulutusohjemien markkinointia voidaan automatisoida, käyttäen esim. aikataulutettuja muistutusviestejä.

Testaa tietojenkalastelua

Alustan avulla voidaan toteuttaa automatisoituja, simuloituja tietojenkalasteluhyökkäyksiä. Viestimalleja on tuhansia ja niitä voi käyttää ilman rajoituksia. Viestimalleissa on myös suomenkielisiä pohjia.

Seuraa tuloksia

Raportointi näyttää edistymisen tilastoina ja kaavioina niin koulutuksesta kuin tietojenkalastelutesteistä ja tuo esille, millaista vastinetta koulutuspanostuksille saadaan.

Ominaisuudet

Älykäs ryhmittely

Tehokkaan Smart Groups -toiminnon avulla voidaan jokaisen käyttäjän käyttäytymis- ja käyttäjäominaisuuksien perusteella räätälöidä sopiva tiedonkalastelu- ja koulutusohjelma, täydentävä koulutus sekä raportointi.

Mukautetut tietojenkalastelu- ja laskeutumissivut

Valmiiden mallien lisäksi voidaan tietojenkalastelun malleja mukauttaa henkilökohtaisten tietojen perusteella ja luoda kohdennettuja tietojenkalastelukampanjoita. Jokaisella kalastelumallilla voi olla oma mukautettu laskeutumissivunsa, jota voidaan käyttää arkaluontoisen tiedon kalasteluun tai osoittaa käyttäjälle kohdennettu täydentävä koulutus.

Simuloidut liitetiedostot

Mukautettuihin tietojenkalasteluviesteihin voidaan liittää simuloituja liitetiedostoja seuraavissa formaateissa: Word, Excel, PowerPoint ja PDF sekä näiden pakattuja versioita.

Edistynyt raportointi

Alustasta on saatavilla raportit koulutus- ja tiedonkalastelukampanjoista sekä yleisnäkymät viiden viimeisen kampanjan tuloksista. Yli 60 erilaisen valmisraportin avulla saadaan kokonaisvaltainen kuva koko organisaatiosta sekä millaisella tasolla tärkeimmät tietoturvan mittarit ovat.

Innovatiivinen riskien pisteytys

Virtual Risk Officer -toiminto auttaa seuraamaan miten yrityksen riskipisteet ovat kehittyneet aikaa myöten niin yksilön, osaston/yksikön kuin koko yrityksenkin osalta.

Tietojenkalastelun työvälineet

Testaa kuinka suuri osa työntekijöistä on alttiita tietojenkalastelulle: Phishing Security Test

Selvitä kuinka moni käyttäjä tarttuu syöttiin ja vastaa huijausviestiin: Phishing Reply Test

Tiedätkö kuinka moni käyttäjä on altis tietotojenkalastelulle sosiaalisessa mediassa:  Social Media Phishing Attack

Tietoturvatietoisuuden työvälineet

Rakenna kustomoitu tietoturvatietoisuuden koulutusohjelma: Automated Security Awareness Training Program

Maailman laajin koulutusjaksojen kirjasto: Training Preview

Lisää maksuttomia työkaluja KnowBe4:n verkkosivulla

DEMO JA ESITTELY

Kerromme esittelyssä ja demossa mistä KnowBe4:n tietoturvatietoisuuskoulutuksessa on kysymys, sekä miten vaivatonta koulutuksen ja tietojenkalastelusimulaation käyttöönotto on.
ESITTELY

TARJOUS

Olet tutustunut aiheeseen, tiedät mitä haluat ja haluat meiltä tarjouksen. Hinnoittelu on käyttäjäkohtainan ja perustuu organisaation kokoon. Käyttöoikeus on aina vähintään 12 kuukauden mittainen.
TARJOUS
Kouluta käyttäjät

Käytössä on maailman laajin tietoturvatietoisuuden koulutusympäristö. 

Testaa käyttäjät

Edistyneet ja simuloidut tietojenkalasteluviestit käyttäjille. Tuhansia valmiita malleja, joita voi käyttää ilman rajoituksia.

Seuraa tuloksia

Raportointi näyttää edistymisen tilastoina ja kaavioina niin koulutuksesta kuin tietojenkalastelusta ja tuo suoraan esille, millainen ROI koulutuspanostuksella on.

Aiheeseen liittyvät blogit

WEF Global Risks 2021
knowbe4
Tapio Särkelä

Maailman talousfoorumi: Pandemian johdosta tietoturva on tärkein ongelma vuonna 2021

Maailman talousfoorumi (World Economi Forum, WEF) julkaisi äskettäin raportin, jossa tutkittiin yritysjohdon näkemyksiä mm. tietoturvasta. Yritysjohdon mukaan tietoturva nousee keskisimmäksi riskitekijäksi COVID19-pandemian takia. Seuraavina listalla olivat liiketoiminnan jatkuvuus ja joustavuus. Nykyään nämä kaikki ovat käytännössä tavalla tai toisella tietotekniikkaa.

LUE LISÄÄ »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.