KnowBe4 Logo

KnowBe4:n kurssien avulla työntekijöillä on paremmat valmiudet kohdata jokapäiväisiä tietoturvahaasteita

KnowBe4 on maailman laajin tietoturvatietoisuuskoulutuksen alusta ja simuloidun tietojenkalastelun (phishing) palvelu. Alustalla ja palvelulla on kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Haasteet

Henkilöstö on ratkaisevassa asemassa yrityksen tietoturvan toteutumisessa. Sosiaalinen manipulointi (social engineering) on vakavasti otettava uhka kaikille organisaatioille. Maailmanlaajuisesti kyberhyökkäysten määrä on kasvanut valtavasti viimeisten viiden vuoden aikana. Kyberhyökkäysten määrät ovat edelleen nousussa ja ne voivat olla hyvinkin hienostuneesti toteutettuja. Kyberrikolliset etsivät helppoja kohteita — ihmisiä. 

Train-Analyze-Phish
Yli 35 000

asiakasta ympäri maailmaa

Kevin Mitnick

30+ vuoden kokemus hakkeroinnista ja haavoittuvuuksista

1000+

interaktiivista moduulia, videoita, pelejä, julisteita ja uutiskirjeitä

DEMO JA ESITTELY

Kerromme esittelyssä ja demossa mistä KnowBe4:n tietoturvatietoisuuskoulutuksessa on kysymys, sekä miten vaivatonta koulutuksen ja tietojenkalastelusimulaation käyttöönotto on.
ESITTELY

TARJOUS

Olet tutustunut aiheeseen, tiedät mitä haluat ja haluat meiltä tarjouksen. Hinnoittelu on käyttäjäkohtainan ja perustuu organisaation kokoon. Käyttöoikeus on aina vähintään 12 kuukauden mittainen.
TARJOUS
Kouluta käyttäjät

Käytössä on maailman laajin tietoturvatietoisuuden koulutusympäristö. 

Testaa käyttäjät

Edistyneet ja simuloidut tietojenkalasteluviestit käyttäjille. Tuhansia valmiita malleja, joita voi käyttää ilman rajoituksia.

Seuraa tuloksia

Raportointi näyttää edistymisen tilastoina ja kaavioina niin koulutuksesta kuin tietojenkalastelusta ja tuo suoraan esille, millainen ROI koulutuspanostuksella on.

Aiheeseen liittyvät blogit

Phishing email
knowbe4
Elina Partanen

Tietoturvatietoisuus on muutakin kuin Phishing-testausta

Tietoturvatietoisuus (security awareness) tarkoittaa käytännössä yleistä tietoturvakoulutusta yleisistä tai toimialakohtaisista teemoista. Tyypillisesti termiin sisällytetään jatkuva koulutusprosessi, joka luo yritykselle yhtenäistä tietoturvakulttuuria. Tietoisuutta ISO27001 vaatii, että

LUE LISÄÄ »
Training kills
knowbe4
Elina Partanen

KnowBe4 ja ISO 27001

ISO 27001 -tietoturvastandardi edellyttää, että organisaation jokaisen työntekijän sekä tarvittaessa myös alihankkijoiden, konsulttien ja muiden vastaavien kolmansien osapuolten käyttäjien tulee saada asianmukaista tietoturvatietoisuuskoulutusta. KnowBe4 on ensimmäinen ja suurin seuraavan sukupolven tietoturvaharjoittelu- ja tietojenkalastelusimulointialusta.

LUE LISÄÄ »
WEF Global Risks 2021
knowbe4
Tapio Särkelä

Maailman talousfoorumi: Pandemian johdosta tietoturva on tärkein ongelma vuonna 2021

Maailman talousfoorumi (World Economi Forum, WEF) julkaisi äskettäin raportin, jossa tutkittiin yritysjohdon näkemyksiä mm. tietoturvasta. Yritysjohdon mukaan tietoturva nousee keskisimmäksi riskitekijäksi COVID19-pandemian takia. Seuraavina listalla olivat liiketoiminnan jatkuvuus ja joustavuus. Nykyään nämä kaikki ovat käytännössä tavalla tai toisella tietotekniikkaa.

LUE LISÄÄ »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.