AlphaSOC Logo

Löydä tietoturvauhkat tarkasti ja täsmällisesti

Sadat tietoturvatiimit ympäri maailmaa luottavat AlphaSOC:iin havaitakseen haittaohjelmia, tietovuotoja ja luvatonta toimintaa tietoverkoissaan. Pilvipalvelumme ja paikallisten analytiikkatyökalujemme avulla voit vastaanottaa hyödyllisiä ja käytännöllisiä hälytyksiä, jotka auttavat reagoimaan tilanteisiin kulloinkin oikealla ja tehokkaimmalla tavalla.

Analytiikkatyökalut

Splunk-sovelluksemme pisteyttävät verkkoliikennelokeja reaaliajassa uusien uhkien ja poikkeavuuksien tunnistamiseksi. Muut kuin Splunk-käyttäjät voivat käyttää rajapintaamme suoraan ja luoda mukautettuja integraatioita SDK:n kanssa.
AlphaSOC feature image
icon - event
0 + BILJOONAA
tapahtumaa käsitelty
icon - endpoint
0 + MILJOONAA
päätelaitetta suojattu
icon - organization
0 +
organisaatiota puolustettu
Saavuta näkyvyys verkkoosi

AlphaSOC:n asiakkaat lähettävät telemetriatietoja verkon lähteistä kuten palomuurit, välityspalvelimet, DNS-palvelimet ja IDS-järjestelmät.

Löydä alkavat uhkat

Analytics Engine (AE) suorittaa moniulotteista verkon telemetriadatan prosessointia, korostaa poikkeuksia ja tuo ne sinun tietoosi.

Työskentele tarkasti

Tietoturvatiimit käyttävät SIEM- ja SOAR-integraatioitamme eskaloidakseen tarkkoja ja käytännöllisiä hälytystietoja eteenpäin oikeille tahoille.

Uhkien metsästäjä
Löydä uhkat verkostasi. Luo hälytyksiä. Tiedä täsmälleen, mitä verkossasi tapahtuu.
Sääntöjen rikkomukset
Löydä varjo-it, kuten luvattomat VPN-yhteydet ja etäkäyttöohjelmat.

Reagoi tai hyväksy riski tietoisesti.

Valinta on sinun.

Previous slide
Next slide

Liittyvät blogit

AlphaSOC - Indikaattorilistojen tuolla puolen
alphasoc
Chris McNab

Indikaattorilistojen tuolla puolen

AlphaSOC käsittelee tietoverkkojen telemetriatietoja ja paljastaa sekä tunnettuja että tuntemattomia, uusia uhkia. Monitasoisen analyysimenetelmän avulla tietoturva-asiantuntijat voivat löytää jopa kolme kertaa enemmän haittaohjelmia kuin pelkästään IOC-indikaattoreita käyttämällä.

LUE LISÄÄ »
alphasoc
Thomas

Mitä AlphaSOC tekee

AlphaSOC on kevyt mutta äärimmäisen tehokas työkalu egress-liikenteen tarkkailuun. AlphaSOCin Analytics Engine ratkaisee monta käyttötapausta, joiden toteuttaminen muulla tavoin olisi erittäin työlästä ja haastavaa.

LUE LISÄÄ »
AlphaSOC - running an on-prem AE server
alphasoc
Thomas

AlphaSOCin asennusvaihtoehtoja

”Pilvi!” joku huutaa kovaan ääneen. ”Sehän tarkoittaa, että minun tietoni lähetetään pilveen. Minun kullankalliit telemetriatietoni pahantahtoisten muukalaisten käsissä paljastaen minusta aivan liikaa!” Pitää paikkansa. Läpinäkyvyyden nimissä, tarkastellaanpa siis hieman, mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu.

LUE LISÄÄ »
alphasoc
Chris McNab

Automatisoi uhkien metsästys

Through Network Behavior Analytics for Splunk and our native integrations for Demisto and Graylog, we instantly enrich network indicators (FQDNs, URLs, and IP addresses) to provide security teams with hunting material.

LUE LISÄÄ »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.