Mint Security ryhtyy jälleenmyymään ja tukemaan AlphaSOCin tuotteita ja ratkaisuja Suomessa ja Euroopassa.

AlphaSOC on San Franciscosta lähtöisin oleva tietoturva-analytiikkaan erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet myös Bostonissa ja Puolan Wroclawissa. AlphaSOCin analytiikka prosessoi tietoliikennetelemetriatietoja (esim. DNS lokeja, palomuurilokeja sekä proxylokeja) asiakasympäristöissä löytääkseen haittaohjelmatartuntoja, poikkeamia sekä potentiaalisia ja aikaisemmin tuntemattomia uhkia. Sadat tietoturvatiimit käyttävät AlphaSOCin Network Behavior Analytics for Splunk -sovellusta saadakseen korkeatasoisia havaintoja ja löytäkseen uhkia.

AlphaSOC toimii sekä Splunk Cloudissa että on-prem ratkaisuissa. Lisäksi AlphaSOCin on-prem mallissa voidaan ajaa itse analytiikka myös paikallisesti, poistaen tarpeen lähettää dataa pilveen analysoitavaksi.

Alphasoc NBA

Asemoituminen markkinoilla

AlphaSOCin avulla pystytään tuottamaan hälytyksiä kuten missä tahansa ammattimaisessa SOCissa. Kilpaileminen SOC-toimijoiden kanssa ei kuitenkan ole tarkoitus kuten Thomas toteaa: ”Emme halua kilpailla SOCien kanssa jotka saattavat jo palvella asiakasta. Haluamme osaltamme auttaa SOCia tuottamaan asiakkaalle relevantteja avaintoja. Tämä hyödyttää sekä asiakasta että SOCia parempien havaintojen muodossa.”

Miten tämä suhtautuu Splunk Enterprise Securityyn? Tuotteissa on joitain samankaltaisuuksia, mutta todellisuudessa kyse on täysin erilaisista ratkaisuista. Samankaltaisuuden osalta voidaan todeta että AlphaSOC tuottaa osittain samanlaisia tuloksia, mutta sillä on omalla alueellaan ratkaisuja jotka ylittävät Splunk ES ominaisuudet. Toisaalta, Splunk ES:ssä on ominaisuuksia kuten tiketöinti ja asset management, joita AlphaSOCissa ei ole. Loppujen lopuksi, tuotteet eivät mitenkään sulje toisiaan pois. 

”Meillä on jopa mahdollisuus tuottaa Splunk ES:ään niin kutsuttuja notable eventtejä laittamalla raksin ruutuun”, Chris muistuttaa.

Hinnoittelu

AlphaSOCin hinnoittelu perustuu uniikkeihin sisäisiin endpointteihin mikä tekee siitä hinnoittelullisesti erittäin houkuttelevan myös sellaisille asiakkaille joilla jo on merkittävän kokoinen Splunk lisenssi verrattuna Splunk Enterprise Securityn hinnoitteluun.
AlphaSOC - Indikaattorilistojen tuolla puolen
alphasoc
Chris McNab

Indikaattorilistojen tuolla puolen

AlphaSOC käsittelee tietoverkkojen telemetriatietoja ja paljastaa sekä tunnettuja että tuntemattomia, uusia uhkia. Monitasoisen analyysimenetelmän avulla tietoturva-asiantuntijat voivat löytää jopa kolme kertaa enemmän haittaohjelmia kuin pelkästään IOC-indikaattoreita käyttämällä.

Lue lisää »
alphasoc
Thomas

Mitä AlphaSOC tekee

AlphaSOC on kevyt mutta äärimmäisen tehokas työkalu egress-liikenteen tarkkailuun. AlphaSOCin Analytics Engine ratkaisee monta käyttötapausta, joiden toteuttaminen muulla tavoin olisi erittäin työlästä ja haastavaa.

Lue lisää »
AlphaSOC - running an on-prem AE server
alphasoc
Thomas

AlphaSOCin asennusvaihtoehtoja

”Pilvi!” joku huutaa kovaan ääneen. ”Sehän tarkoittaa, että minun tietoni lähetetään pilveen. Minun kullankalliit telemetriatietoni pahantahtoisten muukalaisten käsissä paljastaen minusta aivan liikaa!” Pitää paikkansa. Läpinäkyvyyden nimissä, tarkastellaanpa siis hieman, mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu.

Lue lisää »
alphasoc
Chris McNab

Automatisoi uhkien metsästys

Through Network Behavior Analytics for Splunk and our native integrations for Demisto and Graylog, we instantly enrich network indicators (FQDNs, URLs, and IP addresses) to provide security teams with hunting material.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.