Mint Security ryhtyy jälleenmyymään ja tukemaan Spamhausin palveluja Suomessa

Spamhaus on brittiläinen sähköpostin ja tietoverkkojen suojaukseen erikoistunut yritys. Spamhausin toimittamilla estolistoilla suojataan 3 miljardia sähköpostilaatikkoa päivittäin. 

Sähköposti on kriittinen työväline yrityksille ja organisaatioille ja sen odotetaan säilyttävän asemansa tärkeimpänä kommunikoinnin välineenä internetissä myös tulevaisuudessa. Sähköpostin laaja käyttö altistaa sen kuitenkin rikolliselle toiminnalle, jonka tarkoituksena on anastaa arvokasta ja kriittistä tietoa ja rahaa tai käyttää tietoa oman tai organisaation edun tavoitteluun. Spamhaus on toimittanut suojaukseen tarvittavaa tietoa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Sähköposti on kyberin etulinjaa, ja kaikki se mitä voidaan tehdä loppukäyttäjien auttamiseksi – näkymättömästi ja helposti – pitää tietenkin tehdä.  Tietoverkkoihin on voitava luottaa, ja Spamhausin toimittamien tietojen avulla voidaan rakentaa ensimmäinen puolustuslinja. Helposti ja kustannustehokkaasti.

Spamhaus on nimenä monelle tuttu, mutta niiden kaupallinen hyödyntäminen on vielä osittain lapsenkengissä Suomen markkinoilla. Tuotteet eivät pelkästään rajaudu sähköpostin suojaamiseen. Spamhaus toimii myös DNS-palveluissa sekä BGP-reitittimissä. Lisäksi Spamhaus toimittaa tietoturvatiimeille, forensiikkatiimeille – tai muuten vain uteliaille – hakukoneen, jolla pääsee kaivautumaan domain-tietoihin.

Spamhaus

Spamhaus

Suojaa sähköpostille Suojaa tietoverkot, palomuurit ja DNS:n BGP suojaus Mitä Spamhaus tekee? Spamhaus Technology on ollut kyberuhkatiedon luotettu asiantuntija yli kahden vuosikymmenen ajan. Vankka kokemus,

Lue lisää »
Spamhaus
Tapio Särkelä

Paras teho irti Spamhausin estolistoista

Spamhaus tuottaa useita erilaisia estolistoja (DNSBL) domain-listoista IP- ja hash-listoihin. Jokaisella estolistalla on oma erityinen kohteensa sähköpostin eri osissa, joissa voi ilmetä haitallista toimintaa.

Lue lisää »
Hash blocklist
Spamhaus
Tapio Särkelä

Spamhausin hash-estolistat

Spamhausin hash-estolistat keskittyvät sähköpostin sisältöön. Niiden avulla voidaan suodattaa haitallisia sähköpostiviestejä, jotka tulevat suurten palveluntarjoajien alustoilta (gmail, hotmail jne), ja joita ei voi suodattaa IP-

Lue lisää »
Protect and investigate using threat intelligence data
Spamhaus
Tapio Särkelä

Domain-kaappaukset

Domainien eli verkkotunnusten kaappaukset ei ole uusi ongelma, mutta niistä voi tulla laajoja hankaluuksia, jos vastatoimet eivät ole riittäviä. Viimeisen runsaan puolen vuoden aikana on tullut esiin muutamia harmillisia tapauksia.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.