Mint Security ryhtyy jälleenmyymään ja tukemaan Spamhausin palveluja Suomessa

Spamhaus on brittiläinen sähköpostin ja tietoverkkojen suojaukseen erikoistunut yritys. Spamhausin toimittamilla estolistoilla suojataan 3 miljardia sähköpostilaatikkoa päivittäin. 

Sähköposti on kriittinen työväline yrityksille ja organisaatioille ja sen odotetaan säilyttävän asemansa tärkeimpänä kommunikoinnin välineenä internetissä myös tulevaisuudessa. Sähköpostin laaja käyttö altistaa sen kuitenkin rikolliselle toiminnalle, jonka tarkoituksena on anastaa arvokasta ja kriittistä tietoa ja rahaa tai käyttää tietoa oman tai organisaation edun tavoitteluun. Spamhaus on toimittanut suojaukseen tarvittavaa tietoa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Sähköposti on kyberin etulinjaa, ja kaikki se mitä voidaan tehdä loppukäyttäjien auttamiseksi – näkymättömästi ja helposti – pitää tietenkin tehdä.  Tietoverkkoihin on voitava luottaa, ja Spamhausin toimittamien tietojen avulla voidaan rakentaa ensimmäinen puolustuslinja. Helposti ja kustannustehokkaasti.

Spamhaus on nimenä monelle tuttu, mutta niiden kaupallinen hyödyntäminen on vielä osittain lapsenkengissä Suomen markkinoilla. Tuotteet eivät pelkästään rajaudu sähköpostin suojaamiseen. Spamhaus toimii myös DNS-palveluissa sekä BGP-reitittimissä. Lisäksi Spamhaus toimittaa tietoturvatiimeille, forensiikkatiimeille – tai muuten vain uteliaille – hakukoneen, jolla pääsee kaivautumaan domain-tietoihin.

Spamhaus

Spamhaus

Laajat tietojoukot Joustavat integraatiot Kilpailuetu Mikä on Spamhaus? Yli 20 vuoden kokemuksellaan Spamhaus on IP-osoitteiden ja verkkotunnusten mainetietojen luotettu toimittaja. Tarkoin valittu ryhmä erittäin kokeneita

Lue lisää »
Spamhaus 2021 - Botnet CCs
Spamhaus
Thomas

Spamhaus Botnet Threat Update Q2/2021: Emotetin jälkien siivousta

Spamhausin heinäkuussa ilmestyneen raportin hyvä uutinen oli, että havaittujen uusien botnetien komentopalvelimen määrä oli 12 % alhaisempi kuin edellisellä kvartaalilla. Sen sijaan huono uutinen on väärinkäytösten runsas määrä johtavien pilvipalveluiden tarjoajien, kuten Microsoftin ja Googlen, alustoilla.

Lue lisää »
Phishing Landing Page Example
Spamhaus
Tapio Särkelä

Spamhaus DNS Firewall – Lyhyt johdanto

Yksinkertaisimmillaan DNS Firewall estää ja ohjaa loppukäyttäjiä menemästä haitallisille verkkosivuille, samoin kuten perinteisetkin palomuurit. Keskeinen ero näiden välillä on se, että DNS Firewall -palvelua käytetään eri verkkokerroksessa ja eri vaiheessa.

Lue lisää »
Spamhaus
Tapio Särkelä

Paras teho irti Spamhausin estolistoista

Spamhaus tuottaa useita erilaisia estolistoja (DNSBL) domain-listoista IP- ja hash-listoihin. Jokaisella estolistalla on oma erityinen kohteensa sähköpostin eri osissa, joissa voi ilmetä haitallista toimintaa.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.