Kukaan (* ei ole säästynyt Koronan vaikutuksilta. Tämä pätee suuriin ja pieniin yrityksiin. Itse sairauden suhteen meillä Mintissä toimintakyky ei ole laskenut ja sairastumisen riskin todennäköisyys meillä on työn puolesta pienempi kuin monella muulla.

Miksi? Siksi että olemme toimistoton yritys, jossa jokainen tekee omissa oloissaan ja omilla työkaluillaan työtä. Jalkaudumme tarvittaessa asiakkaiden tiloihin, mutta emme päivittäin, eikä meidän työmme ole koskaan rakentunut mitenkään fyysisen läsnäolon varaan. Pystyimme siis heti reagoimaan omiin menemisiimme sen suuremmin vaikuttamatta töistä suoriutumiseen. Meillä ei harjoitella uutta tilannetta, etätyökäytäntöjä eikä meillä mitata VPN-yhdyskäytävän toimivuutta. Kaikki tämä oli meillä käytössä jo ennen ja on nytkin. VPN-yhdyskäytäviäkin on varmuuden varalle kaksi kappaletta, eri maissakin. 

Mutta. Seinällä juoksee päivittäin kaksinumeroisia miinuslukuja maailman markkinoilta. Sillä on suuri merkitys meidänkin toimintaan, sillä voidaan todeta että kuoreen vetäytyminen on varsin ilmeistä koko meidän markkinallamme. Vaikka meillä normaali arki jatkuu työnteon menetelmien osalta kuten tähänkin asti, näyttää että tilauskirjan ennustettavuus lyhenee tästä eteenpäin.

*) Itse asiassa on todennäköistä, että Kuningatar Maudin maalla Koronaa ei ole, mutta matkustaminen sinne ei juuri nyt ole kuitenkaan helppoa. Sitten kun sen aika on, katso esimerkiksi tästä hyvä setti itsellesi tai tiimillesi: https://www.explore-share.com/trip/queen-maud-land-antarctica-expedition/. Yleisiä ja tähän hetken pävitettyjä matkustusohjeita etelänavalle löytyy tästä https://www.chimuadventures.com/blog/2020/03/coronavirus-and-antarctica/. Matkustaminen etelänavalle ei ole kiellettyä, mutta jokainen kantakoon vastuunsa osaltaan. Ei levitetä tautia.

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.