Mint Security ja Spamhaus järjestää yhteisen webinaarin tiistaina 16.6.2020 klo 15.00 – 16.00.

Domain hijacking - a prevalent problem

Mitä tekisit, jos huomaisit, että yrityksesi verkkotunnus on kaapattu?

Verkkotunnusten eli domainien kaappauksista on tullut yhä yleisempi ilmiö kyberrikollisten etsiessä sopivia kohteita, joiden avulla tehdä laittomuuksia naamion takaa. Pelkästään tänä vuonna tietoturvayritys Spamhaus on havainnut päivittäin keskimäärin 100 kaapattua domainia,

Kunnolliset ja hyvämaineiset domainit ovat hämäräperäisten toimijoiden tavoittelemia resursseja. Kaapatun domainin avulla voidaan esimerkiksi lähettää vääriä sähköposteja, joiden avulla voidaan saada haltuun domainin omistajan tilejä eri palveluissa. Kaappausten aiheuttamat vahingot ovat usein huomattavia ja niistä palautuminen voi kestää pitkään.

Webinaarin tarkoituksena on avata millainen ongelma domain-kaappaukset ovat nykyään. Kerromme esimerkkejä todellisista kaappauksista sekä miten alentaa kaappauksen riskiä tai jopa etsiä ja torjua kaappauksia.

Webinaarin kieli on englanti, kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Webinaariin osallistuneille

Jos haluatte olla yhteydessä suoraan Mattiin tai esittää kysymyksiä meidän kauttamme tai saada jaettavaksi tarkoitettua materiaalia itsellenne, olkaa yhteydessä info@mintsecurity.fi.

Protect and investigate using threat intelligence data
Spamhaus
Tapio Särkelä

Domain-kaappaukset

Domainien eli verkkotunnusten kaappaukset ei ole uusi ongelma, mutta niistä voi tulla laajoja hankaluuksia, jos vastatoimet eivät ole riittäviä. Viimeisen runsaan puolen vuoden aikana on tullut esiin muutamia harmillisia tapauksia.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.