Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Vuonna 2019 Team Rynkeby – God Morgonillä oli yli 6 000 sponsoria, jotka tukivat projektia joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 10,6 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa ja Saksassa.

Kaudella 2020 Mint Security tukee Team Rynkeby – God Morgon Helsinki -tiimiä kultasponsorina. Kaikki varat ohjataan tukemaan syöpäsairaita lapsia ja ja heidän perheitään. Tuki lahjoitetaan käytännössä Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö:lle.

”Meiltä kysyttiin sponsorointia ja päätimme melkein siltä istumalta että tämä on meille hyvä juttu. Pyöräily on sydäntämme lähellä, olemmehan tukeneet pyöräilyäkin aikaisempina vuosina. Nyt tarjoutui kuitenkin mahdollisuus yhdistää sydäntä lähellä oleva laji ja samalla osoittaa tukemme hyvin tärkeään kohteeseen”, sanoo Mint Securityn Thomas Malmberg.

Mint Security sponsoroi Rynkeby Godmorgon pyöräilyjoukkuetta

Tulemme seuraamaan tiimin valmistautumista kovaan Pariisin koitokseen pitkin kevättä ja samalla tutustumaan pöyräilyyn, harjoitteluun sekä lajiin sitoutuneisiin ihmisiin.

Toivotamme tiimille kovia kilometrejä jotta kovat tavoitteet tulevalla kaudella saavutetaan.

Team Rynkeby 2023 - Matkalla Pariisiin
Cycling
Miikka Jarnola

Team Rynkeby – Pääsimme Pariisiin 2023

Syyskuu 2022 tuntuu todella kaukaiselta nyt. Tuolloin alkoi ensimmäinen kauteni Team Rynkebyssä. Kesän Pariisin matka oli vain haave kaukaisuudessa. Nyt se on ohitse ja on aika palata normaaliin arkeen. Tässä blogissa kerron itse Pariisin reissusta.

Lue lisää »
Rynkeby 2023 - Spinning
Cycling
Miikka Jarnola

Team Rynkeby – Tähtäimenä Pariisi 2023

Kuluvalla kaudella 2023 Rynkebyhyn osallistuu 2026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä. Nämä osallistujat ovat jakautuneet 62 paikalliseen joukkueeseen ja toimivat yhdeksässä eri maassa. Tarkoituksenamme on koko kauden ajan kerätä sponsoreita hankkeelle.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.