Mint Security on Team Rynkeby kultasponsori 2020

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Vuonna 2019 Team Rynkeby – God Morgonillä oli yli 6 000 sponsoria, jotka tukivat projektia joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 10,6 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa ja Saksassa.

Kaudella 2020 Mint Security tukee Team Rynkeby – God Morgon Helsinki -tiimiä kultasponsorina. Kaikki varat ohjataan tukemaan syöpäsairaita lapsia ja ja heidän perheitään. Tuki lahjoitetaan käytännössä Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö:lle.

”Meiltä kysyttiin sponsorointia ja päätimme melkein siltä istumalta että tämä on meille hyvä juttu. Pyöräily on sydäntämme lähellä, olemmehan tukeneet pyöräilyäkin aikaisempina vuosina. Nyt tarjoutui kuitenkin mahdollisuus yhdistää sydäntä lähellä oleva laji ja samalla osoittaa tukemme hyvin tärkeään kohteeseen”, sanoo Mint Securityn Thomas Malmberg.

Mint Security sponsoroi Rynkeby Godmorgon pyöräilyjoukkuetta

Tulemme seuraamaan tiimin valmistautumista kovaan Pariisin koitokseen pitkin kevättä ja samalla tutustumaan pöyräilyyn, harjoitteluun sekä lajiin sitoutuneisiin ihmisiin.

Toivotamme tiimille kovia kilometrejä jotta kovat tavoitteet tulevalla kaudella saavutetaan.

Team Rynkeby - Tero
Cycling
Tero

Team Rynkeby – Matka on tärkeämpi kuin määränpää

Team Rynkebyn päämääränä oli pyöräillä Pariisiin heinäkuussa. Tänä vuonna emme tee niin ja me kaikki tiedämme miksi. Koronavirus muutti suunnitelmia tai pikemminkin matkan suuntaa. Nyt on kuitenkin hyvä hetki luoda katsaus siihen, mitä yhteiseen matkaamme on tähän mennessä sisältynyt.

Lue lisää »
Mint Security sponsoroi Rynkeby Godmorgon pyöräilyjoukkuetta
Cycling
Thomas

Mint Security on Team Rynkeby kultasponsori 2020

Kaudella 2020 Mint Security tukee Team Rynkeby -God Morgon Helsinki -tiimiä kultasponsorina. Kaikki varat ohjataan tukemaan syöpäsairaita lapsia ja ja heidän perheitään. Tuki lahjoitetaan käytännössä Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö:lle.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.