Maailman parasta DDoS- sekä resilienssitestausta palveluillesi

RedWolf on korkeatasoinen pilvi-DDoS -testauksen tarjoaja. Yhdessä Mint Securityn kanssa RedWolf tarjoaa helppokäyttöisen testausjärjestelmän, jota ohjaavat asiantuntijat, joilla on vuosien kokemus ja jotka auttavat turvaamaan maailman suurimpia ja monimutkaisimpia yritysverkkoja. Mint Security toimittaa simuloituja DDoS-hyökkäyksiä ja -harjoituksia yhdessä RedWolf Securityn kanssa, koko Euroopan laajuisesti.

RedWolfin kapasiteetti on äärimmäinen; rajaton määrä agentteja, rajaton hyökkäysvoluumi, laaja valikoima hyökkäysvektoreita ja reaaliaikainen ohjausjärjestelmä.

RedWolf auttaa nostamaan yrityksesi teknisen kyberturvallisuuden tasoa ja lisää tietoutta suojauksista, jotka parantavat kyvykkyyttäsi reagoida nykyaikaisiin kyberhyökkäyksiin. Olipa organisaatiosi sitten verkkoa ja palveluita puolustavien järjestelmien arvioinnin alkuvaiheessa, optimoimassa nykyistä tietoturva-arkkitehtuuria tai valmis siirtämään tietoturvallisuutta seuraavalle tasolle, RedWolf ja Mint Security voivat tuottaa yrityksellesi räätälöidyn ratkaisun.

kartoita
KARTOITA

ja havaitse sisäiset
sekä ulkoiset palvelusi

mallinna
MALLINNA

palvelut, laitteet, konfiguraatiot,
liiketoiminnallinen vaikutus ja
hallintaproseduurit

monitoroi
MONITOROI

mitä tahansa infrastruktuurin osaa,
agenteilla tai ilman agentteja

suorita
SUORITA

todellisia DDoS-hyökkäyksiä

Redwolf

Ajankohtaista

Live DDoS Webinar
ddos
Thomas

Live DDoS Webinar 8.6.2022 14:00

Elämme palvelunestohyökkäyksien kulta-aikaa. Tällä hetkellä eri organisaatioiden resilisenssiä mitataan todellisuudessa – näkyvästi ja näkymättömästi. Mint Security, RedWolf Security ja Imperva järjestävät yhdessä erittäin ajankohtaisen webinaarin, jossa käsitellään palvelunestohyökkäyksiä ja suojautumiskeinoja.

Lue lisää »
Audit
Thomas

Palvelunestohyökkäys on ystävä

Onko absurdia ajatella, että palvelunestohyökkäys voisi olla positiivinen? Ei suinkaan. Silloin, kun on kyse harkitusta ja hyvin suunnitellusta harjoituksesta, jossa riskit on arvioitu, on kyse hyvinkin positiivisesta asiasta. Tärkeää on kuitenkin juuri harkinta ja riskien hallinta.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.