Veracode

Yrityksen koko sovellusportfolion tietoturvariskien hallinta samassa palvelussa

Veracoden palvelun avulla voidaan tutkia ja parantaa sovellusten tietoturvaa kehitysprosessin alusta aina tuotantokäyttöön asti. Palvelu sopii kaikenlaisiin sovelluskehitysprosesseihin – manuaalisista täysin automatisoituihin. Veracoden palvelu opettaa tekemään tietoturvallista koodia ja näin auttaa kehitystiimejä kehittämään korkealaatuisia sovelluksia. Johdolle Veracode tuo läpinäkyvyyttä ja mitattavuutta – myös ulkoistetun sovelluskehityksen osalta.

Veracode tarjoaa kattavan näkymän sovellusten tietoturvan tilaan kaikille testausmenetelmillä kuten SAST, DAST ja SCA.

Mint Security täydentää ja laajentaa Veracoden palveluja

Mint Security yhdistää, koordinoi ja innovoi turvallisen ohjelmistokehityksen elinkaarta. Lisäämällä Veracode-työkaluja palveluumme toimitamme kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun sekä kehitystiimille, business ownereille että johdolle.

Tarjoamme ketteriä demoja ratkaisujen ympärillä, jopa omalla koodillasi – myös Teamsin kautta. Tarkistamme koodisi ilman kustannuksia ja samalla näytämme todellisia tuloksia, joihin on helppo yhtyä. Kun olemme osoittaneet onnistuneesti todellisen hyödyn, toteutamme PoCin, jotta näette miten ratkaisu toimii käytännössä. PoCissa tiimisi pääsee itse käyttämään Veracodea – voimme jopa tehdä integraatioita PoCin aikana.

icon_5
36+ BILJOONAA

skannattua koodiriviä

icon_6
52+ MILJOONAA

haavoittuvuutta korjattu

icon_7
10x JOHTAJA

Gartnerin AST MQ

icon_8
3000+

asiakasta

Ajankohtaista

Veracode container scanning
sdlc
Saku Tuominen

Veracode Container Securityn hyödyntäminen pilvisovellusten ohjelmistokehityksen turvaamisessa

Pilvipohjainen ohjelmistokehitys on kantava voima, koska se antaa mahdollisuuden rakentaa ja ottaa käyttöön sovelluksia vauhdilla ja skaalautuvasti. Mikropalveluiden, pilvi-infrastruktuurin ja API-rajapintojen ohella kontit (containers) ovat tärkeä osa tätä kehitysprosessia. Tutkitaanpa hieman konttien turvallisuusvaikutuksia pilvipohjaisten sovellusten kehittämisessä ja niiden aiheuttamien tietoturvahaasteiden hallintaa.

Lue lisää »
Veracode State of Software Security 12
Veracode
Thomas

Veracode State of Software Security 12

Viime vuoden tapaan tarkastelimme aktiivisten sovellusten koko historiaa, emme vain sovellukseen liittyvää aktiviteettia yhden vuoden aikana. Näin saamme näkymän sovellusten koko elinkaareen, mikä taas johtaa tarkempiin mittareihin ja havaintoihin.

Lue lisää »
Veracode SoSS 11: Open Source Edition
Veracode
Thomas

Veracode SoSS 11: Open Source Edition

Veracode julkisti äskettäin uuden version avoimen lähdekoodin kirjastojen skannausten tuloksista. Raportti antaa näkymän sovelluskirjastojen tietoturvan nykytilasta ja hieman viitteitä tulevaisuudesta. Raporttiin on koottu tulokset n. 13 miljoonasta skanauksesta yli 86 000 repositoryyn n. vuoden mittaisen ajanjakson aikana.

Lue lisää »
State of software security 11 is here
Veracode
Tapio Särkelä

Veracode – State of Software Security 11

Veracode julkaisi äskettäin vuosittaisen raporttinsa sovellusten tietoturvan tilasta. State of Software Security 11 antaa kattavan näkkymän millaisia haavoittuvuuksia sovellukset sisältävät, millaisia ne ovat, mikä niitä

Lue lisää »
Veracode Security Labs - training module introduction to bash terminal
Veracode
Saku Tuominen

Veracode Security Labs – Community Edition

Veracode Security Labs Community Edition on paikka, jossa kehittäjät voivat hakkeroida ja korjata aitoja sovelluksia, oppia uusimpia taktiikoita ja parhaita tietoturvakäytäntöjä — opastuksen kera, oikeaa koodia tutkien. Tämän yhteisöversion avulla kuka tahansa saa käyttöönsä tarvittavat työkalut sovellusten tietoturva-aukkojen tilkitsemiseen.

Lue lisää »
Veracode Security Labs - user management
Veracode
Saku Tuominen

Veracode Security Labs

Koodarit ovat käytännössä ne ainoat henkilöt organisaatiossa, jotka voivat korjata sovelluksissaan piileskelevät haavoittuvuudet. Veracode Security Labs auttaa täyttämään tietoturvastandardien vaatimukset ja tarjoamaan samalla koko kehitystiimille mielekkään tavan oppia lisää.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.