Spamhaus logo

Mitä Spamhaus tekee?

Spamhaus Technology on ollut kyberuhkatiedon luotettu asiantuntija yli kahden vuosikymmenen ajan. Vankka kokemus, tiedon laatu ja tarkkuus sekä yrityksen järeä infra ovat Spamhausin selkeitä etuja muihin alan toimijoihin verrattuna.

Spamhausin toimitttama data suojaa sekä tarjoaa samalla katsauksen tietoverkkojen ja sähköpostin tilasta maailmalaajuisesti. Spamhausin dataa käyttävät mm. johtavat globaalit teknologiayritykset, internet-palvelutarjoajat ja konesalipalvelujen tarjoajat. 

Pysytään uhkien edellä

Tunnistamalla roskapostittajia, bottifarmeja ja muita kyberrikollisia Spamhaus antaa suoja yli kolmelle miljardille sähköpostilaatikolle ympäri maailmaa päivittäin. Maineeseen perustuva uhkatieto (threat intelligence) on olennainen osa monikerroksista tietoturvaa.

Sähköposti on kriittinen työväline kaikille yrityksille ja organisaatioille, ja sen voidaan odottaa säilyttävän asemansa tärkeimpänä viestinnän välineenä myös tulevaisuudessa. Sähköpostin laaja käyttö tekee siitä kuitenkin kanavan, jonka avulla kyberrikolliset voivat hyödyntää tietoja, anastaa rahaa ja väärinkäyttää tietoverkkoja. Spamhaus auttaa organisaatioita suojautumaan tällaista toimintaa vastaan uhkatiedon kautta.

Tietoverkkoihin on voitava luottaa ja Spamhausin toimittamien tietojen avulla voidaan rakentaa ensimmäinen puolustuslinja, joka valvoo saapuvia sähköposteja.

Spamhaus - features
Spamhaus tuoteperhe
3 miljoonaa

domainia arvioidaan ja 
18,000 haittaohjelma näytettä prosessoidaan päivittäin

9 miljardia

SMTP yhteyttä analysoidaan päivittäin

satoja

heuristiikka-analyyseja käytetään päivittäin haitallisten ja turvallisten tietojen erottelussa

12 miljoonaa

botnet noodia listattuna
päivittäin

3 miljardia+

suojattua sähköpostilaatikkoja

Blogikirjoitukset

Spamhaus 2021 - Botnet CCs
Spamhaus
Tapio Särkelä

Spamhaus Botnet Threat Update Q2/2021: Emotetin jälkien siivousta

Spamhausin heinäkuussa ilmestyneen raportin hyvä uutinen oli, että havaittujen uusien botnetien komentopalvelimen määrä oli 12 % alhaisempi kuin edellisellä kvartaalilla. Sen sijaan huono uutinen on väärinkäytösten runsas määrä johtavien pilvipalveluiden tarjoajien, kuten Microsoftin ja Googlen, alustoilla.

Lue lisää »
Phishing Landing Page Example
Spamhaus
Tapio Särkelä

Spamhaus DNS Firewall – Lyhyt johdanto

Yksinkertaisimmillaan DNS Firewall estää ja ohjaa loppukäyttäjiä menemästä haitallisille verkkosivuille, samoin kuten perinteisetkin palomuurit. Keskeinen ero näiden välillä on se, että DNS Firewall -palvelua käytetään eri verkkokerroksessa ja eri vaiheessa.

Lue lisää »
Spamhaus
Tapio Särkelä

Paras teho irti Spamhausin estolistoista

Spamhaus tuottaa useita erilaisia estolistoja (DNSBL) domain-listoista IP- ja hash-listoihin. Jokaisella estolistalla on oma erityinen kohteensa sähköpostin eri osissa, joissa voi ilmetä haitallista toimintaa.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.