Spamhaus logo

Mitä Spamhaus tekee?

Spamhaus Technology on ollut kyberuhkatiedon luotettu asiantuntija yli kahden vuosikymmenen ajan. Vankka kokemus, tiedon laatu ja tarkkuus sekä yrityksen järeä infra ovat Spamhausin selkeitä etuja muihin alan toimijoihin verrattuna.

Spamhausin toimitttama data suojaa sekä tarjoaa samalla katsauksen tietoverkkojen ja sähköpostin tilasta maailmalaajuisesti. Spamhausin dataa käyttävät mm. johtavat globaalit teknologiayritykset, internet-palvelutarjoajat ja konesalipalvelujen tarjoajat. 

Pysytään uhkien edellä

Tunnistamalla roskapostittajia, bottifarmeja ja muita kyberrikollisia Spamhaus antaa suoja yli kolmelle miljardille sähköpostilaatikolle ympäri maailmaa päivittäin. Maineeseen perustuva uhkatieto (threat intelligence) on olennainen osa monikerroksista tietoturvaa.

Sähköposti on kriittinen työväline kaikille yrityksille ja organisaatioille, ja sen voidaan odottaa säilyttävän asemansa tärkeimpänä viestinnän välineenä myös tulevaisuudessa. Sähköpostin laaja käyttö tekee siitä kuitenkin kanavan, jonka avulla kyberrikolliset voivat hyödyntää tietoja, anastaa rahaa ja väärinkäyttää tietoverkkoja. Spamhaus auttaa organisaatioita suojautumaan tällaista toimintaa vastaan uhkatiedon kautta.

Tietoverkkoihin on voitava luottaa ja Spamhausin toimittamien tietojen avulla voidaan rakentaa ensimmäinen puolustuslinja, joka valvoo saapuvia sähköposteja.

Spamhaus - features
Spamhaus tuoteperhe
3 miljoonaa

domainia arvioidaan ja 
18,000 haittaohjelma näytettä prosessoidaan päivittäin

9 miljardia

SMTP yhteyttä analysoidaan päivittäin

satoja

heuristiikka-analyyseja käytetään päivittäin haitallisten ja turvallisten tietojen erottelussa

12 miljoonaa

botnet noodia listattuna
päivittäin

3 miljardia+

suojattua sähköpostilaatikkoja

Blogikirjoitukset

Hash blocklist
Spamhaus
Tapio Särkelä

Spamhausin hash-estolistat

Spamhausin hash-estolistat keskittyvät sähköpostin sisältöön. Niiden avulla voidaan suodattaa haitallisia sähköpostiviestejä, jotka tulevat suurten palveluntarjoajien alustoilta (gmail, hotmail jne), ja joita ei voi suodattaa IP-

Lue lisää »
Protect and investigate using threat intelligence data
Spamhaus
Tapio Särkelä

Domain-kaappaukset

Domainien eli verkkotunnusten kaappaukset ei ole uusi ongelma, mutta niistä voi tulla laajoja hankaluuksia, jos vastatoimet eivät ole riittäviä. Viimeisen runsaan puolen vuoden aikana on tullut esiin muutamia harmillisia tapauksia.

Lue lisää »
Spamhaus Botnet Report 2019 - Blocklists
Spamhaus
Saku Tuominen

Spamhaus – muutakin kuin spämmintorjuntaa

Spamhaus kerää ja toimittaa tunnettujen roskapostilähteiden lisäksi myös erittäin korkealaatuista ja tarkkaa threat intelligence -tietoa botneteistä, haittaohjelmia levittävistä ja tartunnan saaneista koneista, epäilyttävästi käyttäytyvistä kotireitittimistä, älytelevisioista ja muista verkkoon kytketyistä laitteista.

Lue lisää »

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.