Spamhaus logo

Mikä on Spamhaus?

Yli 20 vuoden kokemuksellaan Spamhaus on IP-osoitteiden ja verkkotunnusten mainetietojen luotettu toimittaja. Tarkoin valittu ryhmä erittäin kokeneita tutkijoita kehittää reaaliaikaisia tietojoukkoja suojaksi haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta, bottiverkoilta, haitallisilta sähköpostiviesteiltä ja muilta uhkilta. Tätä tietoa käytetään maailmanlaajuisesti suojaamaan monia maailman suurimmista brändeistä.

Kaikki listaukset ovat objektiivisia, ja ne perustuvat useiden toimialojen kanssa huolellisesti määriteltyihin käytäntöihin — joka tarkoittaa, että nämä tiedot ovat luotettavia 0,02 % false positive -osuudella.

Miljardit ihmiset luottavat Spamhausin tietoihin, joka päivä.

Spamhaus

Spamhaus-tietojen integrointi

Käyttötapauksia

Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka Spamhausin tuottamaa dataa voidaan integroida. Mutta mahdollisuudet ovat todellakin yhtä laajat kuin luovuutesi:

  • kyberturvallisuustuotteiden tai -palveluiden parantaminen
  • huonomaineisten verkkotunnusten ja/tai IP-osoitteiden näkyvyyden parantaminen data lake -laadun parantamiseksi
  • sisäisen uhkatiedustelun rikastaminen

Miksi juuri Spamhaus?

  • Tarkkuus – voit luottaa siihen, että listatut IP-osoitteet ja verkkotunnukset ovat oikeasti välttämisen arvoisia. Tietojemme false positive -osuus on vain 0,02 %
  • Kattava uhkatiedon lähde – 80,000 datapistettä analysoidaan joka sekunti luotettujen, ainutlaatuisten kumppaneidemme ja roskapostiansojemme jakamista tiedoista.
  • Asenna ja unohda – No, älä kuitenkaan kirjaimellisesti unohda. Mutta kun olet määritykset tehnyt, se on sitten siinä. Täällä ei ole parantuneen uhkatiedon lisäksi enää muuta tehtävää.
  • Luotettu – yli 20 vuoden kokemuksella tietojamme käyttävät planeetan suurimmat brändit.

Tietojoukkojen esittely

Tietomme on pakattu IP-osoite- ja sisältötietojoukkoihin. Voit tilata molemmat, jomman kumman tai osajoukon — käyttötapauksestasi riippuen.

Spamhaus IP datasets
Spamhaus Content datasets

Hinnoittelu

Tietojoukkojen hinnoittelu all-inclusive -lisenssillä ja globaalilla, rajoittamattomalla pääsyllä tietoihimme on kuusinumeroista. Mitä enemmän voimme määritellä käyttösi (tietojoukkojen lukumäärä ja lisenssiehdot), sitä paremmat mahdollisuudet meillä on räätälöidä hinta juuri sopivaksi.

Joka tapauksessa, sinun on otettava yhteyttä myyntiimme – olemme täällä auttamassa!

Blogikirjoitukset

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.