Rekrytointi

Mint Security työpaikkana

Mint Security on yritys, jolla ei ole toimistoa. Me teemme työtä omissa kotitoimistoissamme ja elämme täydellisessä kyberissä. Yrityksenä tuemme ja kannustamme työntekijöitämme luomaan itselleen mahdollisimman miellyttävän ja tuottavan työympäristön. Jokainen työntekijä on kuitenkin itse vastuussa omasta työskentelystään. Yhteiset kahvihetket vietämme viikolla Slackissa ja Skypessä. Tapaamme toisiamme säännöllisin väliajoin sekä työasioissa että työasioiden ulkopuolella. 

Käytämme moderneja työkaluja, eikä niissä säästetä. Jokainen ansaitsee saada tehdä työtä hyvillä ja tarkoituksenmukaisilla työkaluilla. Palvelimia ja tietoturvavärkkejäkin on, jos sellaisesta innostuu. 

Pyrimme oppimaan uutta jatkuvasti. Se tapahtuu sekä asiakasprojekteissa, että itseopiskelun, sisäisten työpajojen sekä erilaisten kurssien ja konferenssien muodossa. Meillä käydään vuosittain läpi tulevan vuoden kehitystarpeet ja satsaamme muun muassa sen perusteella myös sertifiointeihin. Jos sinulla on toimialaamme sivuavia omia kiinnostuksen kohteita tai projekteja, saatamme hyvinkin huolehtia siitä, että pääset toteuttamaan niitä myös työaikana.

Yrityksemme koko pakottaa meidät olemaan joustavia. Siksi työtehtävät rakentuvat työntekijöidemme osaamisprofiilien mukaisesti. Yrityksemme koko pakottaa meidät myös olemaan tehokkaita. Siksi emme luistele vastuuistamme vaan huolehdimme siitä, että asiakkaamme saa sitä mitä meiltä kuuluukin odottaa. Samalla kannamme vastuuta yrityksen menestymisestä ja kannattavuudesta.

Your english skills must be, if not state-of-the-art, but way more than sufficient. Vi talar också ibland svenska med våra kunder.

Jos työyhteisömme kiehtoo sinua ja seuraava askeleesi on rohkeasti siirtyä pieneen ja ketterään yritykseen jolla on suuret kuvitelmat ja tavoitteet – otat rohkeasti yhteyttä joko Thomakseen tai Elinaan. Prosessi aloitetaan yhteisellä vapaamuotoisella kahvihetkellä.

Hallinnollisen tietoturvan osaaja

Think about Security

Tunnistat muun muassa ISO27k, SOC ja ehkä jopa ISACAn frameworkit sekä tunnet ne otsikkotasolla. Osaat toimia itsenäisesti asiakasympäristössä ja olet ulospäin suuntautunut. Kannat vastuuta. Olet kirjallisesti lahjakas ja tuottelias. Sinulla on monen vuoden kokemus. Olet mahdollisesti sertifioitunut. Pidät tietoturvapolitiikoista, operatiivisista riskeistä, mäppäystaulukoista sekä regulaation syvissä vesissä kahlaamisesta. Et pelkää esiintymistä.

Tarjoamme erilaisia hallinnollisen tietoturvan haasteita, joissa pääset osaamisesi mukaisesti myös hyödyntämään jotain teknistä erikoisosaamista tai arkkitehtuuriosaamista.

Sertifioinneista ei ole haittaa, sillä työkavereillasikin sellaisia on.

Tietoturvatestaaja

Workshopping

Tiimistämme puuttuu tietoturvatestaaja. Tarvitsemme hyvän tietoturvatestaajan lisäksi teknisen tiimin ensimmäisen jäsenen. Tämä tuo sekä mahdollisuuksia, joita sinun pitää haluta, että vastuuita, joihin sinun pitää pystyä vastaamaan. Roolisi on meille hyvin tärkeä – tulet olemaan keulakuva.

Keulakuvakin joutuu ansaitsemaan palkkansa, joten toivomme myös osaamista  ja kokemusta uhkamallinnuksesta, perinteisestä web-testauksesta, softakehityksen tietoturvasta ja whatnot. Ehkä olet forensiikkataituri tai kirjoitat Snort-sääntöjä tylsinä hetkinä? 

Joudut myös tavallisten ihmisten kanssa tekemisiin josta syystä kärsivällisyys, aloitteellisuus, aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä taito hymyillä on tärkeää.

Erikoistietoturvakonsultti

Meillä ei ole sinulle valmista aihiota. Haluat ja joudut osittain rakentamaan  omaa brändiäsi – mutta emme kaihda nykyistä julkikuvaasi myöskään. Sinulla on vahvoja yhteyksiä markkinoilla ja myyt osittain itse itseäsi paikkoihin, jossa haluat tehdä maailmaa paremmaksi.  Meiltä saat henkilökohtaista sparrausta, tukea, työkaluja, kommunikaatiota, gadgetteja  ja kannustusta. Yrityksen koko työkalupaletti on käytössäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden siirtyä urallasi eteenpäin kohti itsenäistä überkonsulttia juuri sillä osa-alueella, jossa olet eniten kotonasi ja parhaimmillasi.

Työtehtäväsi määritellään pitkälti asiatuntemuksesi ja osaamisesi perusteella, yrityksemme arvoja kunnioittaen.

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.