Tasainen tulos ja liikevaihto

Mint Securityn liikevaihto on vakiintunut nykyisellä henkilöstömäärällä noin 800k€ tasoon. Kulurakenne on vakiintunutta ja COVID-19 -pandemiasta huolimatta ylsimme 117k€ voitolliseen tulokseen. COVID-19 -pandemialla oli kuitenkin vaikutuksia liiketoimintaan, sillä moni asiakasyrityksemme joutui keväällä ja kesällä panostamaan huomattavasti omien työntekijöidensä etätyöskentelyyn – sekä henkisesti, fyysisesti että teknisesti.

Panostimme vuonna 2020 teknisen tietoturvatestauksen ja haastattelupohjaisten auditointien konseptien kehittämiseen ja siitä oli selvästi hyötyä loppuvuonna, kun tietoturvatestausten kysyntä lisääntyi. Olemme vastanneet sekä asiakkaiden teknisen tietoturvan tarpeisiin että asiakkaiden osoittamisvelvoitteisiin.

Mint Security on perustamisestaan asti ollut konttoriton ja tehnyt valtaosan asiakastöistä etänä, joten meille COVID-19 -pandemian työntekoon liittyvät vaikutukset olivat vähäisiä. Suurin harmistuksen aiheemme oli 5-vuotissynttäreiden, jotka olemme perinteisesti järjestäneet asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme, peruuntuminen.

Vuonna 2020 Mint Security jatkoi Asiakastiedon luokittelulla ”AA+ tason yritys”, yltäen Suomen vahvimmat -kategoriaan.

Think about Security

Tulevaisuus ja 2021

Vuonna 2021 Mint Securityn tavoite on jatkaa asiantuntijakonsultointia yhtä innokkaasti ja asiaan paneutuen kuin tähänkin asti. Tänä vuonna jatkamme Veracoden esiin tuomista turvallisen sovelluskehityksen työvälineenä ja nostamme esiin uutta yhteistyökumppaniamme KnowBe4:ia, joka tuottaa koko henkilöstölle kohdistettua tietoturvakoulutusalustaa sekä phishing-testausta. Konsultoinnin saralla tulemme 2021 panostamaan ISO27001- ja ISMS-kehitysprojekteihin, tietoturvatestauksiin ja -auditointeihin, sekä Splunk- ja lokienhallinta-asiantuntijuuteen. Räväkkää erikoiskonsultointia on edelleen – lyhyelläkin varoitusajalla – saatavilla. Tätä moni nykyinenkin asiakas hyödyntää.

Jatkamme hyväksi havaittua urheilusponsorointia pyöräilyn saralla. Tänä vuonna tuemme Uudenmaan kestävyysurheilun tuki ry:tä.

Vuonna 2021 tavoittelemme kasvua ja jatkamme lisäarvon tuottamista asiakkaillemme olemalla luottamuksen arvoisia. Kuten tähänkin asti; muut tekevät digitalisaatiosta kauniin ja käytettävän – me teemme siitä luotettavan ja turvallisen.

Helsinki Velotour 2019 - Thomas

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.