Pyöräilykausi 2021 on jo hyvän aikaa sitten päättynyt ja valmistautuminen tulevaan on käynnissä. Päättynyt kausi oli sponsoroimallemme Team Larunpyörä Cervélo -tiimille monella tavalla onnistunut.

Sponsoroinnista

Pyöräily on kestävyyslaji – mutta myös välinelaji. Pyöräilyä voi harrastaa Jopolla, kilpapyöräilyä ei. Sponsorieurojen kohdistamisessa tiimissä huomioidaan erityisesti se, että nuoret lupaukset saavat ansaitsemansa mahdollisuuden eivätkä kalliit välineet muodostu menestymisen esteeksi. Tässä on onnistuttu erinomaisesti ja tästä syystä jatkamme sponsoriyhteistyötä Team Larunpyörä Cervélo kanssa myös kaudella 2022.

Hyviä tuloksia

Previous slide
Next slide

Erityisesti aika-ajokisoissa tiimi onnistui vakiinnuttamaan asemansa Suomen selkeänä ykköstiiminä. Tästä osoituksena olivat suomenmestaruus U23-sarjassa, Yleisen sarjan pronssimitali ja joukkuekilpailun ensimmäinen ja kolmas sija sekä vielä lisäksi äärimmäisen jännittävän joukkueaika-ajon suomenmestaruus. Lisäksi kauden aikana saavutettiin esim. kortteliajon suomenmestaruushopea sekä Skoda-cupin kokonaiskilpailun kolmossija.

Tulokset siis puhuvat puolestaan. Me Mint Securityssä olemme erittäin tyytyväisiä tiimin saavutuksiin.

Nuoret polkijat menestyivät

Previous slide
Next slide

Kaikesta edellä mainitusta huolimatta ehkä mieleen jäävin saavutus on kuitenkin kahden 18-vuotiaan esiinmarssi kansalliselle Elite-tasolle. Oskari Aalto haki tuntumaa yleisen sarjan vauhtiin ja ajoi hyviä kisoja ja Markus Knaapi teki todellisen läpimurron. Kärkisijoituksia useissa kisoissa, aika-ajon U23-sarjan suomenmestaruus, maajoukkuekomennus Baltic Chain Tourille ja lopulta Suomen edustaminen Euroopan mestaruuskilpailuissa aika-ajossa.

Saavutukset saivat myös kansainvälistä huomiota siinä määrin, että ensi kaudella Markus tavoittelee kansainvälisen ammattipyöräilijän unelmaansa edustamalla virolaista UCI Continental -tiimiä Ampler-Tarto2024, ja pääsee ajamaan täyden kauden Keski-Euroopan kovia kisoja. Kotimaan kisoissa Markus ajaa edelleenkin aikataulujensa salliessa Team Larunpyörä Cervélo riveissä.

Kaikki kuvat: Vilma Säämänen

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.