Mint Securityn Thomas, Elina ja Saku osallistuivat LähiTapiolan kyberpäiville. Kyberpäivät on LähiTapiolan Leo Niemelän masinoima ja LähiTapiolan henkilökunnalle tarkoitettu kaksipäiväinen tilaisuus, johon henkilökunta voi päivän mittaan tulla ”surffailemaan” tietoturvatietoiskuja. Tänä vuonna korporaatiojargoni loisti poissaolollaan ja sen sijaan puhuttiin IoT-laitteista, identiteettien suojaamisesta ja perheistä.

Leo
LähiTapiola CISO
Rekvisiittaa
Jokainen tapahtuma ansaitsee custom-tarrat
Elina
Robotti-imuridemon valmistelut
Previous
Next
Mint toi paikalle kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita. Alla näistä lyhyet yhteenvedot.

Robotti-pölynimuri

Kallis kissakuljetin vai älykodin taloushoitaja? Vanha hooveri toimi kunhan pistorasiasta tuli sähköä ja käyttäjällä riitti puhtia. Miten käy Jetsoneilta imurointi kun internetistä loppuu puhti?

Pölykotteri
Pääosan esittäjä sekä uhri
Demo-ympäristö
iPad, läppäreitä ja karkkeja.
Ohjaus
Kotteri tauolla
Kohta tapahtuu
Kotteri valmiina toimintaan
Previous
Next

Khalastelu

Asetu hyökkääjän saappaisiin ja yritä onkia itsellesi tietoja naapuristasi. Samalla ongit itsellesi hyviä vinkkejä oman ja perheesi yksityisyyden suojaamiseksi.

Houkuttelu
Valitaan kohde
Khalastellaan
Tulokset?
Previous
Next

Älytelevisio

Katsotko sinä televisiota vai katsooko televisiosi sinua? Entä mitä televisiosi katsoo silloin kun et ole kotona?

#shodansafari

Tällä safarilla et astu värikkääseen viidakkoon vaan yksityisyyden harmaalle alueelle. Saako katsoa mitä naapurit syö jos he jättävät verhot auki? Entä saako katsoa mitä naapurit syö jos he jättävät valvontakamerat auki? Viemme sinut safarille avointen digiverhojen taakse.

Safari alkaa
Pohdittavaa riittää
..loputtomasti
"Kyllä te pärjäätte"
Previous
Next

Kiitos taas LähiTapiolalle luottamuksesta meitä kohtaan.  Vapaat kädet tuottaa tulosta. Tapahtumateltassa toimittiin sulassa sovussa 2NS kanssa – hyvää komppausta ja hauskoja keskusteluja.

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.