Vuoden 2021 aikana E2 Softwaren pitkäaikainen työntekijä Juha Tamminen sekä Mint Securityn omistajat Thomas Malmberg ja Elina Partanen ryhtyvät johtamaan E2 Softwaren operatiivista toimintaa. Juha Strandman jatkaa yrityksen hallituksessa ja toiminnassa, tukien uutta operatiivista johtoa kaikin tavoin. Kukin yritys jatkaa itsenäisesti toimintaansa.

Espoo 13.4.2021

Voimia yhdistämällä tulemme tarjoamaan nykyisille Splunk-asiakkaille laajempaa konsultointiosaamista muun muassa tietoturvan ja automatisoinnin osalta. Lisäksi tavoitteena on vahvistaa lisenssimyyntiä laaja-alaisemmalla ja kattavammalla käyttöönotto-osaamisella.

Juha Strandman: ”Asiakaslähtöisyys on aina ollut kaikkea toimintaamme ohjaava pääasiallinen voima ja menestystekijämme. Kuten myös Splunkin strategiasta voi selvästi nähdä, asiakkuudet edellyttävät toimittajiltaan entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Tämän takia myös meidän on muututtava voidaksemme palvella asiakkaita odotusten mukaisesti ja tuomalla asiakkaille kaiken tämän helpommin saataville.”

Kokonaisvaltainen palvelu tarkoittaa asiakkaille sekä lokidatan että mittaristojen parempaa hyödyntämistä ja tuottamista osana palveluiden ja liiketoiminnan saatavuuden, suorituskyvyn sekä turvallisuuden varmistamista. Tietoturva ei ole pelkästään tilastograafien piirtämistä, vaan substanssiymmärrystä muun muassa siitä, mikä on merkittävä indikaattori – ja missä kontekstissa

Juha Tamminen: ”Yhdessä meillä on kymmenien vuosien kokemus mitä erilaisimmista datalähteistä nykyisten ja tulevien asiakkaittemme hyödyksi.”

Mint Securityn pitkään kehittämä automaatio ja siihen liittyvät ympäristön hallintatyökalut ovat nopeuttaneet, helpottaneet ja tuoneet ennennäkemätöntä varmuutta asiakkaiden on-premise Splunk-asennuksiin ja käyttöönottoihin.

Thomas Malmberg: ”Tuotamme kovennettuja Splunk-ympäristöjä, joissa palvelimien jokainen komponentti ja konfiguraatio on tiedossa ja harkittu päätös. Opettelemme asiakkaan ympäristön yhdessä workshopissa, jonka perusteella suunnittelemme arkkitehtuurin ja valmistamme automatisoidun asennuksen. Monelle asiakkaalle jatkuvuus on tärkeää – asennusautomaatio tuottaa hallitun ympäristön jossa yhdistyy tietoturva ja jatkuvuus.”

Uuden operatiivisen johdon tavoitteena on kasvattaa nykyisiä asiakkuuksia kohti kokonaisvaltaisempaa palvelua, tuottaa markkinoille ymmärrystä lokidatan hallinnan roolista erilaisten tietoturvan ja regulaation viitekehysten maailmassa ja tätä kautta jatkaa Suomen merkittävämpänä Splunk ja lokienhallinnan kokonaistoimittajana.

Mint Security on vuonna 2015 perustettu tietoturva-alan konsultointiyritys, jonka ydinosaamiseen kuuluu lokidatan hallinta, tietoturva & vaatimustenmukaisuus sekä Splunk.

E2 Software on ollut Suomen merkittävin Splunk kumppani jo vuodesta 2011 lähtien. Olemme toimittaneet Splunk lisenssejä ja niihin liittyviä palveluita yli 70 suomalaiselle yritykselle.

Mint Security ja E2 tiedote

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.