21.3.2016

Mint Security ja ProjectBalm yhteistyöhön

Mint Security ja ProjectBalm yhteistyöhön

Mint Security ja ProjectBalm tekevät yhteistyötä Suomen markkinoilla tarjoamalla ratkaisua joustavaan ja ketterään (”lean and agile”) riskienhallintaan.

Helsinki, Suomi ja Sydney, Australia – 21. maaliskuuta 2016

Mint Security, 2015 perustettu suomalainen tietoturvallisuuden ja riskienhallinnan startup, ja ProjectBalm, australialainen projektinhallinnan ratkaisujen tarjoaja, tekevät yhteistyötä Suomen markkinoilla tarjoamalla ratkaisua joustavaan ja ketterään (”lean and agile”) riskienhallintaan. Riskienhallinnan ratkaisu, Risk Register, on liitännäinen suosittuun, kustannustehokkaaseen ja erittäin räätälöitävään, australialaisen Atlassianin JIRA-alustaan.

”Olimme etsimässä vakavastiotettavaa kilpailijaa paisuneille ja kalliille riskienhallinnan työkaluille, joita on tarjolla. Henkilökohtaiset kokemukseni vuosien ajalta JIRAsta ovat olleet erittäin positiivisia, joten oli luonnollista katsoa sen tarjoamia mahdollisuuksia.” sanoo Thomas Malmberg, Mint Securityn perustaja ja toimitusjohtaja. ”Pian kävi selväksi, ettei pyörää tarvitse keksiä uudelleen ja että tarjolla on loistava liitännäinen juuri tähän tarpeeseen.”

”Olemme tyytyväisiä, että ratkaisumme leviää globaaleille markkinoille, kuten Suomeen.” sanoo Craig Schwarze, ProjectBalmin tuotejohtaja. ”Haluamme tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme riippumatta missä he sijaitsevat. Yhteistyö Mint Securityn kanssa vahvistaa kasvuamme Euroopassa. Suosittelemme Mint Securityn vakaata osaamista riskienhallinnasta asiakkaille, jotka haluavat päästä parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.”

”Liiketoimintaamme ovat tietoturvallisuus ja riskienhallinta. Riskienhallinta ei ole yksittäinen saareke eikä sitä voi käsitellä sellaisena. Näkemyksemme yrityksen riskienhallinnasta on integroida kokonaisuuteen myös insidenttien hallinta sekä auditointien ja turvallisuuden hallinta. Siksi JIRA-pohjainen ratkaisu antaa mahdollisuudet rakentaa sopiva kokonaisuus asettamatta turhia rajoituksia.” jatkaa Thomas Malmberg.

Risk Register on tällä hetkellä korkeimmalle arvostettu riskienhallinnan työkalu JIRAssa. Käyttämällä Risk Registeriä ratkaisun selkärankana, Mint Security on kehittänyt finanssiasiakkaille sopivan ratkaisun riskien- ja insidenttien hallintaan sekä auditointien hallintaan. Thomas selventää, että finanssisektori aloituspisteenä oli ilmeinen. ”Taustamme finanssisektorilla antoi meille hyvän näkemyksen toimintavaatimuksista ja auttoi asettamaan vaatimukset riittävän korkealle. Tietenkin ketterä alusta ja joustava ajatusmaailma skaalaavat ratkaisun kustannustehokkaasti myös muiden toimialojen pienille ja keskisuurille yrityksille.”

Kaikki uutiset
[post_grid id="2127"]
[post_grid id="2432"]
@mintsecurityfi

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.