1.3.2017

The Best TLS Training in the world Helsingissä 19.4.2017

The Best TLS Training in the world Helsingissä 19.4.2017

Wesentra Oy ja Mint security Oy järjestää yhteistyössä The Best TLS Training in the world koulutuksen Helsingissä 19.4.2017. Klo 09:00 – 17:00. Koulutus on yhden päivän mittainen ja järjestetään Wistec Oy:n koulutusluokassa. Wistec Training Oy, Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki (Ruoholahti – Dimensio-talo) HUOM! Sisäänkäynti Mechelininkadun puolelta.

Kouluttajana toimii Scott Helme ja sen on suunnitellut yksi alan johtavia guruja, Ivan Ristic (Feisty Duck), joka on kirjoittanut myös kirjan Bullet Proof SSL and TLS. Tavoitteena on käydä läpi SSL/TLS Varmenteiden käyttötapaa, niihin kohdistuvia hyökkäyksiä sekä opettaa tunnistamaan todellisia riskejä, joita palvelimiin kohdistuu. Koulutuksessa konfiguroidaan palvelimesta parhaaseen A+ luokkaan yltävä palvelu ja syvennetään ymmärrystä web aplikaatioihin kohdistuvista riskeistä.

Koulutuksen hinta on 540€ (alv 0%) per henkilö, josta puolet laskutetaan etukäteen ilmoittaumisen perusteella.

Maksimihyödyn saat koulutuksesta jos hallitset jonkin verran web palveluitten / palvelinten konfigurointia ja ymmärrät SSL/TLS varmenteiden normaalin käytön. Koulutusmateriaali ohjaa eteenpäin, mutta on hyvä jos UNIX/LINUX Shell komentotulkki ja editorit ovat entuudestaan tuttuja. Kaikki tehtävät toteutetaan virtuaalipalvelimille jotka annetaan koulutettavien käyttöön. Tätä varten tarvitset mukaan oman tietokoneesi josta on pääsy esim. SSH:lla internetiin.

Paikkoja on rajoitetusti, varaamme oikeuden varata paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: info@mintsecurity.fi 10.3.2017 mennessä.

Lisätietoa ja koko koulutuksen agenda löytyy liitetiedostosta.

Seuraa meitä myös Twitterissä @mintsecurityfi jotta pysyt ajantasalla tulevista koulutuksista!

Kaikki uutiset
[post_grid id="2127"]
[post_grid id="2432"]
@mintsecurityfi

ota yhteyttä

Pyydä rohkeasti lisätietoa. Vastaamme todennäköisesti nopeammin kuin osasit kuvitella.